Ветрило Ми Корасон

Ветрило Ми Корасон

15,00 лв.

Ръчно изработено всекидневно ветрило от дърво и текстил с ефектна перфорация с малки, нежни сърчица, Валенсия, Испания
Ветрилото е подходящо за персонализиране, гравиране на име, дата, дума или инициали, като могат да се използват и двете му страници.

Материал: дърво, текстил

Размер: 18,5 см.

Цвят: бяло

Цвят
Количество
В наличност

  Качество от kordella.bg

Всички артикули преминават през внимателна проверка преди да бъдат изпратени до вас.

  Бърза доставка с куриер

Ще се свържем с вас, за да изберем най-подходящия начин за доставка.

В богатата колекция на kordella.bg с ръчно изработени испански ветрила има голямо разнообразие от модели и цветове за всеки стил. Ветрилото Корасон е дамски аксесоар, изработен в столицата на ветрилата - Валенсия, Испания, който ще донесе много прохлада и настроение на притежателката си. Изключтелно подходящ за нежна и деликатна дама. Подходящо за весело парти или салса танци, за театрален и оперен реквизит. Практичен и бюджетен подарък за множество женски празници и поводи. Ветрилото може да бъде персонализирано, гравирано с инициали, опаковано в индивидуална празнична опаковка. Поради размера си, ветрилото може да бъде оригинално допълнение към детски карнавален костюм на малка принцеса или испанка -  мечтан подарък за момиченце.

*Ветрилата в kordella.bg са ръчно рисувани и ръчно изработени, поради което са допустими малки разлики с ветрилото от снимката на продукта.

ВЕТР00663

Още идеи в тази категория

(Изберете от още 16 продукта в същата категория)