101 романтични места в България

101 романтични места в България

22,00 лв.
Доставка: от 1 до 4 дни

Луксозно подаръчно издание "101 романтични места в България"

Автори: Иван Михалев и Елина Цанкова

Страници: 279

Издателство: Сиела

Количество
В наличност

 

Kordella.bg прилага своята Политика по запазване на Личните данни в съответствие с GDPR.

 

Всяка поръчка направена през електронен магазин kordella.bg се доставя съобразно изискванията на клиента и графика за доставка на куриерската фирма - партньор

Романтичен, но и практичен подарък, книгата "101 романтични места в България" е в топ 10 на бестселърите на книжарници Хеликон още от първата седмица на излизането си. Книгата е луксозно издание с твърди корици и съдържа 101 идеи за романтични пътешествия из България. Те са разделени в шест тематични категории:
- На село
- В града
- Сред природата
- Край морето
- Дворци
- Вино и СПА

Всяка от статиите е илюстрирана с красиви авторски фотографии. Преди нея, авторите имат публикувани още две книги, които са абсолютни бестселъри в жанра - 101 отбивки (2015) и Нови 101 отбивки (2016). Маса за двама на брега на морето. Дегустация на вино сред ароматните лози. Приключения в дивата красота на планините, далеч от шумотевицата на града. Почивка с коктейл в ръка сред сенките на бели балдахини. Или разходка сред градините на бляскавите дворци от миналото. Представите на хората за романтика са много различни. Но едно е сигурно. Има места, които могат да ви накарат да се влюбите. Не просто в красотата на природата, но и в човека до вас. Те притежават особена магия, която трудно се описва с думи, но се усеща, когато сте там. Защо да чакате специален повод? Опаковайте багажа и прегърнете пътя. България е пълна с места, които си струва да споделите с любимия човек. Имаме 101 причини да смятаме така.

КНГ00292

Други подходящи продукти

(Предлагаме още 16 продукта в същата категория)