Порцеланова чаша за кафе Херц с чинийка

Порцеланова чаша за кафе Херц с чинийка

29,00 лв.

Симпатична чаша за кафе с красив и дискретен акцент във формата на релефно, сребърно или златно сърчице и подходяща по размер чинийка, RÄDER, Германия.

Размер на чашата: 5 х 6 см., на чинийката: 13,5 х 13,5 см.

Материал: порцелан

Цвят: бяло и сребърно, бяло и златно

Цвят
Количество
В наличност

  Качество от kordella.bg

Всички артикули преминават през внимателна проверка преди да бъдат изпратени до вас.

  Бърза доставка с куриер

Ще се свържем с вас, за да изберем най-подходящия начин за доставка.

Когато пиенето на кафе се превръща в ритуал на наслада - специален момент, който може да споделите със специален човек, а защо не и да отделите времето само за себе си. Ето за тези моменти на любов към ободряващата напитка е чашата Херц. Изработена от фин, бял порцелан, така че да озарява от пръв поглед, симпатичната чаша предава послание за обич и привързаност и то само с един малък, но забележителен акцент. Сребърното или златно сърчице е приказно-очарователен детайл на порцелановата чаша, а символиката и посланията, които може да вложите в порцелановия подарък са безброй. Изберете една чаша - за някой изключителен човек, или две - за вас и любимия човек, за скъпа за вас двойка или близки. Или цял комплект чаши, като бройката зависи от вас и повода ви. Превърнете практичния подарък в сърдечно пожелание, което да бъде всеки ден със своя получател.

*Всички аксесоари, допълнения или декоративни предмети, показани на снимките на продукта, не са част от артикула, освен, ако не са изрично упоменати.

РА14342

Още идеи в тази категория

(Изберете от още 16 продукта в същата категория)