Брошка Сърце

Брошка Сърце


24,00 лв.

Метална брошка с форма на сърце, декорирано с кристални камъчета. Бижу, подходящо за дрехи, шалове, шапки, обувки и други аксесоари. Опаковка в органзена торбичка.

Размер: 3,5 х 3 см.

Материал:  висококачествена бижутерийна сплав и кристали

Цвят: сребърно и черно, златно и черно

Цвят
Количество
Няма достатъчно продукти в наличност

  Качество от kordella.bg

Всички артикули преминават през внимателна проверка преди да бъдат изпратени до вас.

  Бърза доставка с куриер

Ще се свържем с вас, за да изберем най-подходящия начин за доставка.

Покажете на избраният от вас човек своята обич, подарете му сърце - символ на любовта, на силните емоции, на подкрепа и солидарност. Няма значение дали това е вашата любима, сестра, майка, учителка, братовчедка, приятелка, колежка... Не е нужно даже да е Св. Валентин или да имате специален повод за празнуване и за подарък. Изящната брошка във формата на сърце може да бъде жест на внимание и без повод. Елегантният аксесоар може да бъде част от всекидневен или празничен тоалет, да бъде модерен акцент на шапка или велурени обувки, да сияе очарователно като затваря прегръдката на вашия шал. Толко много варианти, за да импровизирате и да изпробвате своята креативност. 

* Допустими са известни разлики от снимката на продукта. Избягвайте контакт на арикула с алкохол, ацетон, парфюми, разредител и абразивни течности. Пазете от надраскване и удар.

БИЖ00100

Още идеи в тази категория

(Изберете от още 16 продукта в същата категория)