Порцеланови прибори за салата Two Gether

Порцеланови прибори за салата Two Gether

55,00 лв.

Комплект дизайнерски порцеланови прибори за сервиране на салата - вилица и лъжица с очарователен надпис на английски: Two Gether, RÄDER, Германия

Размер: 25 см.

Материал: порцелан с частична глазура

Цвят: бяло

Цвят
Количество
В наличност

  Качество от kordella.bg

Всички артикули преминават през внимателна проверка преди да бъдат изпратени до вас.

  Бърза доставка с куриер

Ще се свържем с вас, за да изберем най-подходящия начин за доставка.

Белият на цвят, частично глазиран порцелан е запазена марка на немския дизайнерски бранд RÄDER, когато става въпрос за оригинални прибори, кухненски аксесоари и стилни съдове за сервиране и хранене. Двойката прибори за салата е част е ново допълнение към колекцията. Продуктът е изработен в малка фабрика, в лимитирана серия и е частично довършен на ръка, затова са допустими леки отклонения във формата и цвета. Този комплект за сервиране е покана да напълните чиниите си с вкусна и здравословна храна. Идейният надпис на английски език Two Gether е интересно хрумване на дизайнера, а сполучливата игра на думи прави от комплекта салатни прибори подарък с послание. Изберете практичната двойка прибори за подарък на порцеланова сватба, за нов дом, за семеен повод, за годишнина. С тях може да очаровате приятели и близки, за които салатите са важна част от ежедневното меню, а стилното сервиране на масата - задължително.

*Всички аксесоари, допълнения или декоративни предмети, показани на снимките на продукта, не са част от артикула, освен, ако не са изрично упоменати.

РА16327

Още идеи в тази категория

(Изберете от още 16 продукта в същата категория)