Копчета за ръкавели Полсини

Копчета за ръкавели Полсини

120,00 лв.

Луксозни копчета за ръкавели Полсини (бутонели), ръчна изработка от стъкло Мурано и сребро, (Италия)
Елегантен подарък за мъж за всеки повод.

Размер: 1,5 х 3,5 см.

Материал: сребро 925, ръчно духано стъкло

Цвят: матово черно, сребърно

Количество
В наличност

  Качество от kordella.bg

Всички артикули преминават през внимателна проверка преди да бъдат изпратени до вас.

  Бърза доставка с куриер

Ще се свържем с вас, за да изберем най-подходящия начин за доставка.

Бутонелите от стъкло Мурано са един от начините да добавите лукс и изисканост към вашия външен вид.. Чифт елегантни копчета за ръкавели ще бъдат приятна изненада, с която можете да зарадвате един мъж за неговия специален празник.

Във Венеция изкуството за производство на стъкло датира от самото основаване на града. Венецианците усвоили техниките за производство на стъкло от други цивилизации чрез обширните си търговски колонии в Източното Средиземноморие и Ислямските територии.

Мурано е родното място на венецианското стъкло - малък остров във венецианската лагуна, разположен на около километър и половина северно от Венеция. Мурано е известен като център на стъкларството от векове.

Думата "Мурано" се възприема като синоним на най-фините и елегантни стъклени произведения. С течение на времето развитието на технологията за правене на стъкло е достигнала създаване на стъкло с отлично качество и с брилянтни цветове. Смело можем да ги нарчем произведения на изкуството- те представят най-известното ръчно обработено стъкло по целия свят.

ТОМAGBTN12

Още идеи в тази категория

(Изберете от още 16 продукта в същата категория)