Дървен поднос Глухарче

Дървен поднос Глухарче

81,00 лв.

Овален дизайнерски поднос, изработен от натурално акациево дърво с гравирана декорация глухарче и лястовица,RÄDER, Германия
Цветът на артикула може да варира заради естествения фладер на дървото. Преди употреба може да се намаже с олио. Не се използва като дъска за рязане. Да не се почиства в миялна машина. 

Размер: 37,5 х 33 х 2 см.

Материал: дърво акация

Цвят: натурално дърво

Количество
В наличност

  Качество от kordella.bg

Всички артикули преминават през внимателна проверка преди да бъдат изпратени до вас.

  Бърза доставка с куриер

Ще се свържем с вас, за да изберем най-подходящия начин за доставка.

Закуска в леглото, кафе у дома с приятели, вкусно похапване пред телевизора, чаша уиски в уморена вечер - това са само част от идеите за какво да ви послужи този красив поднос и то в случай, че го поръчате за себе си и за повече удобство във вашия дом. Ако решите да изненадате близки и приятели с нестандартен дизайнерски подарък, радостта и удоволствието са гарантирани. Подносът е перфектен подарък за дървена сватба - петата сватбена годишнина, първата малка, но много важна годишнина за съпрузите, която се асоциира със стабилността на дървото. Такъв подарък ще е специаллен спомен в оригинална опаковка с подходяща поздравителна картичка. С радост ще ви помогнем за посланието. 

*Поръчаният от вас продукт, изработен от натурално дърво, може да има известни разминавания с цветовете на изображението заради разликите във фладера (шарката) на дървесината.

*Всички аксесоари, допълнения или декоративни предмети, показани на снимките на продукта, са илюстративни и не са част от артикула.

РА13181

Още идеи в тази категория

(Изберете от още 16 продукта в същата категория)