Нашата Коледа 2

Нашата Коледа 2

19,90 лв.

Коледна книга Нашата Коледа със събрани разкази за истинския смисъл на празниците на цяла плеяда любими български творци. От тяхната проза струи топлина и вълшебство. Подарък за празника, който ще накара всеки да се почувства специален. 

Страници: 208, мека корица

Издателство: Сиела

Автор: Авторски колектив

Количество
В наличност

  Качество от kordella.bg

Всички артикули преминават през внимателна проверка преди да бъдат изпратени до вас.

  Бърза доставка с куриер

Ще се свържем с вас, за да изберем най-подходящия начин за доставка.

Уважаеми читатели, вярвам, че искрици от пламъка на коледната магия блещукат и в разказите от този сбор­ник. Талантливите автори, включени в него, са наследници на богата литературна традиция, а произведенията им са про­луки към тяхната душевност, затова ви каня да се присъеди­ните към нашето разнолико, коледно пътешествие.

Сещам се и за думите на непрежалимия Георги Мар­ков: „Когато гледам назад, струва ми се, че през тази вечер, докато гореше бъдникът, всички – и възрастни, и млади – ставаха деца и може би в това връщане назад, в това откъс­ване от суровата действителност на живота и заменянето, макар и за една-единствена вечер, с фантастичния свят на децата човек обновяваше мисълта си и чувството си“.

Днес, сякаш повече от всякога, осъзнавам, че няма по-голяма радост от това да се докоснеш – на живо или във въображението си – до света на детето. Крехък, уязвим и мимолетен – единственият, който си заслужава нашите усилия.

Весели празници, пълни с радост и очарование!

Захари Карабашлиев

КНГ715

Още идеи в тази категория

(Изберете от още 16 продукта в същата категория)