• Намалена цена
Коледна чаша Merry Xmas

Коледна чаша Merry Xmas

20,00 лв.
15,00 лв.
20,00 лв.
Спестявате 5,00 лв.

Висока коледна чаша за топли напитки с удобна дръжка и изчистен дизайн в матирано черно и бяло, Cha Cult, Германия
Подарък с коледно пожелание. Предлага се с два варианта на декорацията. Подходяща за съдомиялна машина и за микровълнова фурна

Материал: керамика

Размер: 0.45 л.

Цвят: черно и бяло

Цвят
Количество
В наличност

  Качество от kordella.bg

Всички артикули преминават през внимателна проверка преди да бъдат изпратени до вас.

  Бърза доставка с куриер

Ще се свържем с вас, за да изберем най-подходящия начин за доставка.

Офис чаша или хоум офис чаша за топли напитки с блекборд дизайн и коледни пожелания. Подходяща за чай, дълго кафе, кафе с мляко, какао, топъл бульон, горещ шоколад и други сгряващи напитки по всяко време от работния ден. И не само. Чашата е с удобна за хващане дръжка и ще стои стабилно на бюрото. Достатъчно е голяма, за да побере голямо количество от любимата напитка и да ви спести разкарването. Коледното пожелание Enjoy the Holidays ще ви напомня да се насладите на всеки момент от най-специалното време в годината - коледните празници. Те са и повод да изберете подходящо послание и да я подарите на някой, който заслужава специално отношение - приятел, колега, партньор. Винаги сме на разположение да добавим висококачествен чай, кафе, друга напитка или аксесоари, за да бъде подаръкът завършен по най-добрия начин. 

Немската марка ChaCult се фокусира върху създаването на уникални продукти и от години е символ на премиум качество за чаените аксесоари и гаранция за артикулите. 

ДБ32069

Още идеи в тази категория

(Изберете от още 16 продукта в същата категория)