Съд за хайвер Диаманте

Съд за хайвер Диаманте

110,00 лв.

Луксозен съд за хайвер Диаманте от три части, изработен от ръчно духано стъкло, IVV, Италия.
Състои се от основен дълбок съд за лед, метална поставка, малка стъклена купичка, в която хайверът ще се охлажда, изолиран от метал, допира с който би променил вкусовите му качества. Подарък за специален повод и специален човек.

Материал: ръчно духано стъкло, метал

Размер: 18 х 5,6 см.

Цвят: прозрачно 

Цвят
Количество
В наличност

  Качество от kordella.bg

Всички артикули преминават през внимателна проверка преди да бъдат изпратени до вас.

  Бърза доставка с куриер

Ще се свържем с вас, за да изберем най-подходящия начин за доставка.

Според европейската традиция за сервиране на хайвер, деликатесът се сервира в специален съд, достатъчно дълбок, за да побере кубчетата лед. Върху леда на специална стойка се поставя стъклена купичка, в която хайверът е изолиран и стои охладен, без да има допир до метал, за да не се променят вкусовите му качества. Всеки истински гастроном знае, че затова се поднася и консумира с лъжички от седеф или кост. Съдът за хайвер е наистина оригинален подарък за ценители и гастрономи с пожелание за благополучие и просперитет, идеален подарък за семейство, нов дом и стъклена сватба. 

Един толкова изискан деликатес като хайвера, със специфичен и богат вкус, не се нуждае от комбиниране с други продукти. Но какво би му помогнало да разгърне напълно вкуса си? Най-добрата компания за това гурме изкушение е чаша пенливо шампанско, защото финият му вкус перфектно контрастира със соления вкус на хайвера. В корделла.бг имаме специално отношение към луксозните подаръци за гурме ценители. Комбинирайте този изискан съд с бутилка шампанско, с качествен хайвер, с някои от нашите стилни чаши за шампанско или със седефени лъжички за хайвер.  Нека вашият празник бъде красив и вкусен. 

*Всички аксесоари, допълнения или декоративни предмети, показани на снимките на продукта, не са част от артикула, освен, ако не са изрично упоменати.

ИВВ85661

Още идеи в тази категория

(Изберете от още 16 продукта в същата категория)