Ветрило Робертина

Ветрило Робертина

57,00 лв.

Ръчно изработено ветрило от дърво и текстил с модерен и ефектен принт в топлата цветова гама с розови пера. Шик ветрило за екстравагантна и ефектна натура, Буриел, Испания
Ветрилото е подходящо за персонализиране, гравиране на име, дата, дума, инициали или текст, като могат да се използват и двете му страници.

Материал: тропическо дърво сипо и памучен текстил

Размер: 23,5 см.

Цвят: бяло, розово и праскова

Количество
В наличност

  Качество от kordella.bg

Всички артикули преминават през внимателна проверка преди да бъдат изпратени до вас.

  Бърза доставка с куриер

Ще се свържем с вас, за да изберем най-подходящия начин за доставка.

Нестандартното ветрило Робертина прави впечатление отдалеч! Пауновите пера в розови и прасковени нюанси привличат вниманието и създават добро настроение от пръв поглед. С малко ексцентричен принт, но много ефектен, модерен и практичен този летен аксесоар е предназначен за всяка жена, която иска да бъде забелязана. Освен че е атрактивно, ветрилото се отличава с високо качество на изработката, а за дървената му част е използвано тропическо дърво, известно като "махагон сипо". То е и много подходящо за персонализиране, така че е и идеалният подарък за всеки повод. Гравирано е печат от Испанската Гилдия на ветрилата АЕА за оригинален продукт, изработен в Испания, което също добавя стойност на аксесоара.

Пристига опаковано в подаръчна кутийка, но можете да го комбинирате с кожен калъф за съхранение, който ще му подхожда цветово и има възможност за персонализиране

*Ветрилата в kordella.bg са ръчно изработени, поради което са допустими малки разлики с ветрилото от снимката на продукта.

ВЕТБ00052

Още идеи в тази категория

(Изберете от още 16 продукта в същата категория)