Порцеланова мерителна чаша

Порцеланова мерителна чаша


35,90 лв.

Бяла, порцеланова мерителна чаша с удобна за хващане дръжка, с мотивиращ релефен надпис отвън и разграфена скала от вътрешната страна, RÄDER, Германия

Материал: порцелан с частична глазура

Размер: 11 х 12,5 см

Вместимост: 700 мл.

Цвят: бяло

Количество
Няма достатъчно продукти в наличност

  Качество от kordella.bg

Всички артикули преминават през внимателна проверка преди да бъдат изпратени до вас.

  Бърза доставка с куриер

Ще се свържем с вас, за да изберем най-подходящия начин за доставка.

"Sometimes it's the little things that count most". Вярно, нали?! Към това позитивно послание бихме добавили и едно напомняне затова, колко важно е чувството за мярка. Мерителната чаша от бял порцелан е един от онези незаменими кухненски помощници, които ще ви помогнат да сложите точното количество захар в сладкиша или достатъчно количество любов и страст във всичко, което правите. Практичен съд с изчистен и семпъл, но елегантен дизайн, на чието удобство ще се радвате във всекидневието. Подходящ е както за насипни хранителни продукти - захар, брашно, сол, подправки и други, така и за течности и течни съставки. С този позитивен подарък може да изненадате колега кулинар, хоби готвач, приятелка - домакиня, на чиито готварски умения се възхищавате, начинаещ сладкар или професионален шеф. Мотивиращият надпис може да стимулира и вас от кухненския рафт, а мерителната купа - да бъде комбинирана с други полезни кухненски съдове от колекцията ни за стилна и приятна кухня.

*Всички аксесоари, допълнения или декоративни предмети, показани на снимките на продукта, не са част от артикула, освен, ако не са изрично упоменати.

РА15397

Още идеи в тази категория

(Изберете от още 16 продукта в същата категория)