Кутия за подаръци за гости Сърце

Кутия за подаръци за гости Сърце

2,50 лв.

Еко кутия в натурален цвят, предназначена да опакова подарък за гостите на вашия специален празник - на вашата сватбена церемония, на моминско или бебешко парти, на кръщение, на абиуриентския бал и др. Най-добрият начин да покажете уважение към гостите и благодарност за това, че са уважили с присъствието си вашето събитие. Състои се от две влизащи една в друга части и дръжка от текстил. 
Минимално количество за поръчка - 5 бр.

Размер: 8 х 8 х 8 см

Материал: картон, текстил

Цвят: натурал Хавана

Количество
В наличност

 

Kordella.bg прилага своята Политика по запазване на Личните данни в съответствие с GDPR.

 

Всяка поръчка направена през електронен магазин kordella.bg се доставя съобразно изискванията на клиента и графика за доставка на куриерската фирма - партньор

Декорирана красиво с подходящи по цвят панделки тази качествено изработена кутийка може да се превърне в истинско бижу, което гостите ви ще отнесат като спомен от един специален празник. Подходяща е за опаковане на бонбони, сладки, френски макарони, малки бурканчета с мед или сладко, играчка, фигурка със символика, раковини и миди, сувенир, декорация и каквото още ви хрумне, за да зарадвате близки и приятели, корпоративни клиенти и гости на фирмено събитие. 

За по-големи количества, други цветови варианти или брандиране ни потърсете за информация по телефон или на електронна поща.

СК35948

Други подходящи продукти

(Предлагаме още 16 продукта в същата категория)