Кутийка за подаръчета Фльор

Кутийка за подаръчета Фльор

2,50 лв.

Луксозна картонена кутия в пастелно, неутрално райе, предназначена да опакова подарък за гостите на вашия специален празник - на вашата сватбена церемония, на моминско или бебешко парти, на кръщение, на абиуриентския бал и др. Най-добрият начин да покажете уважение към гостите и благодарност за това, че са уважили с присъствието си вашето събитие. Може да в използвате и за да изпратите в нея вашите корпоративни комплименти към клиенти и партньори. Състои се от две влизащи една в друга части, като вътрешната кутия се отваря като цвете.
Минимално количество за поръчка - 5 бр.

Размер: 9 х 9 х 9 см.

Материал: картон

Цвят: бежово

Количество
В наличност

  Качество от kordella.bg

Всички артикули преминават през внимателна проверка преди да бъдат изпратени до вас.

  Бърза доставка с куриер

Ще се свържем с вас, за да изберем най-подходящия начин за доставка.

Оригинална и много стилна кутийка за подаръци с място за изписване на име, пожелание, послание, лого. Декорирана красиво с подходящи по цвят панделки тази качествено изработена кутийка може да се превърне в истинско бижу, което гостите ви ще отнесат като спомен от един специален празник. Подходяща е за опаковане на бонбони, сладки, френски макарони, малки бурканчета с мед или сладко, играчка, фигурка със символика, раковини и миди, сувенир, декорация и каквото още ви хрумне, за да зарадвате близки и приятели, корпоративни клиенти и гости на фирмено събитие. 

За по-големи количества, други цветови варианти или брандиране ни потърсете за информация по телефон или на електронна поща.

СК17452

Още идеи в тази категория

(Изберете от още 16 продукта в същата категория)