Панделка Гигант Мега

Панделка Гигант Мега

120,00 лв.

Луксозна текстилна панделка Гигант Мега за декорация на големи и нестандартни подаръци, панделка за кола, за бяла техника, за сватбени и юбилейни подаръци с прилежащи към нея ленти за лесно и удобно връзване. Възможни са едноцветни и двуцветни варианти.

Размери: 80 х 100 см.

Цвят: червено, черно, бяло, синьо, тъмносиньо, праскова, лилаво, оранж, зелено, тюркоаз, сиво, жълто и др.Количество
В наличност

  Качество от kordella.bg

Всички артикули преминават през внимателна проверка преди да бъдат изпратени до вас.

  Бърза доставка с куриер

Ще се свържем с вас, за да изберем най-подходящия начин за доставка.

Луксозна панделка Гигант Мега, ръчно изработена от текстилна хартия в двуцветен или едноцветен вариант, подходяща за външна и за вътрешна декорация. Голямата панделка е запомнящо се и ефектно допълнение към всеки подарък, към нестандартни и големи по размер подаръци като картини, техника и др., към подаръци за мъже, за семейство, за годишнина или юбилей. Също толкова впечатляваща ще бъде като панделка за украса на автомобил за подарък, на абитуриентски или сватбен автомобил, на автомобил за награда. Изработена в подходящи цветове, гигантската панделка ще привлича клиенти и погледи към витрина или врата на магазин, на офис, към фирмен щанд на изложение, като декорация за парти зона и фото стени за събития. Има още толкова много приложения на тази оригинална украса, а вие изберете повода.  Панделката са изработва ръчно и по поръчка.

Ако предпочитате да поръчате подобна панделка с друг размер и цвят, може да се свържете с нас по телефон или на електронна поща.

*Всички аксесоари, допълнения или декоративни предмети, показани на изображенията на продукта, не са част от артикула, освен, ако не са изрично упоменати.

ДЕК00003

Още идеи в тази категория

(Изберете от още 16 продукта в същата категория)