Панделка Гигант Прима

Панделка Гигант Прима

88,00 лв.
Доставка: от 3 до 5 дни

Луксозна панделка Гигант Прима от плътна и твърда хартия за декорация на големи и нестандартни подаръци, панделка за кола, за врата, за бяла техника, за сватбени и юбилейни подаръци. Може да бъде едноцветна или изработена в желана комбинация от цветове.

Размери: 65 х 18 см.

Цвят: възможни цветове - червено, бяло, лилаво, оранж, зелено, тюркоаз, тъмнозелено, светлозелено, ментово, жълто, черно, сиво, кафяво, синьо, тъмносиньо, светлосиньо, бордо, розово, шампанско,  и др. както и комбинации между тях

Количество
В наличност

  Качество от kordella.bg

Всички артикули преминават през внимателна проверка преди да бъдат изпратени до вас.

  Бърза доставка с куриер

Ще се свържем с вас, за да изберем най-подходящия начин за доставка.

Луксозната и ефектна панделка е изработена от качествен картон, перфектно допълнение към автомобил за подарък или за декорация на големи и нестандартни подаръци, а също така е чудесен вариант за украса на витрина на магазин, за откриване на търговски обект, за абитуриентска или сватбена кола. Панделката е атрактивен, впечатляващ и запомнящ се завършек към всеки подарък. Панделката са изработва ръчно и по поръчка.

Ако предпочитате да поръчате подобна панделка с друг размер и цвят, може да се свържете с нас по телефон или на електронна поща.

*Всички аксесоари, допълнения или декоративни предмети, показани на изображенията на продукта, не са част от артикула, освен, ако не са изрично упоменати.

ДЕК00002

Още идеи в тази категория

(Изберете от още 16 продукта в същата категория)