Голям правоъгълен поднос Дърво

Голям правоъгълен поднос Дърво

85,00 лв.

Голям по размер, правоъгълен поднос с борд, изработен от натурално акациево дърво с гравирана декорация дърво и пчела, RÄDER, Германия
Цветът на артикула може да варира заради естествения фладер на дървото. Преди употреба може да се намаже с еднократно с олио. Не се използва като дъска за рязане. Да не се почиства в миялна машина. 

Материал: акациево дърво

Размер: 44 х 32 х 4 см

Цвят: натурално дърво

Персонализиране на продукт

Непременно запазете модифцираните продукти, за да могат да бъдат добаввени в кошницата
  • Макс. 250 символа
Количество
В наличност

  Качество от kordella.bg

Всички артикули преминават през внимателна проверка преди да бъдат изпратени до вас.

  Бърза доставка с куриер

Ще се свържем с вас, за да изберем най-подходящия начин за доставка.

Закуска в леглото, кафе у дома с приятели, вкусно похапване пред телевизора, чаша уиски в уморена вечер - това са само част от идеите за какво да ви послужи този красив поднос и то в случай, че го поръчате за себе си и за повече удобство във вашия дом. Ако решите да изненадате близки и приятели с нестандартен дизайнерски подарък, радостта и удоволствието са гарантирани. Подносът е перфектен подарък за дървена сватба - петата сватбена годишнина, първата малка, но много важна годишнина за съпрузите, която се асоциира със стабилността на дървото. Подносът от акациево дърво е луксозен, но и практичен подарък за множество други поводи. 

*Всички аксесоари, допълнения или декоративни предмети, показани на снимките на продукта, не са част от артикула, освен, ако не са изрично упоменати.

РА11750

Още идеи в тази категория

(Изберете от още 16 продукта в същата категория)